02 iulie 2013

Chevrolet Captiva

Chevrolet Captiva este un SUV proiectat de catre centrul de dezvoltare General Motors din Incheon, Coreea de Sud. Modelul a fost lansat oficial pe piata la editia din 2006 a Salonului Auto de la Geneva. Captiva este furnizat pe pietele din Europa, Asia si America de Sud sub numele de Chevrolet Captiva, iar in Australia sub numele de Holden Captiva.
Chevrolet Captiva SUV
Captiva
Definit de Chevrolet ca un "SUV de familie pregatit pentru orice", Captiva are un design elegant si versatil, dar in acelasi timp este si o masina practica si functionala.Chevrolet Captiva este un autovehicul cu 7 locuri modulare, dispuse pe 3 randuri de scaune.Acestea pot fi configurate in diverse moduri, rezultand fie un spatiu comfortabil pentru toti ocupantii masinii, fie un spatiu urias pentru bagaje.
Chevrolet Captiva cu un spatiu urias de bagaje
Portbagaj Captiva
Cu un interior cu finisaje si materiale de inalta calitate, Chevrolet Captiva inspira eleganta, fara a renunta insa la o functionalitate maxima. Captiva are un spatiu de depozitare generos, ajungand la o capacitate maxima de incarcare de 1577 litri, cu randul al doilea si al treilea de scaune rabatate, fiind unul din cele mai mari din clasa medie de SUV.
Fiind un SUV de clasa medie conceput anume pentru familiile moderne europene, Captiva are un nivel de echipare standard peste media concurentilor din clasa sa. Chevrolet Captiva este oferit in patru niveluri de echipare:LS, LT, LT+ si LTZ. Nivelul LS este oferit numai cu tractiune fata. Nivelul LT poate fi livrat atat cu tractiune fata cat si 4x4 (AWD), in timp ce nivelele LT+ si LTZ sunt livrate exclusiv cu tractiune integrala (AWD).
Chevrolet Captiva cu tractiune integrala 4x4
Captiva 4x4
Dotarile standard pentru echiparea de baza Chevrolet Captiva LS cuprind aer conditionat fata/spate, geamuri electrice, oglinzi electrice si incalzite, pliabile automat, in culoarea caroseriei si cu semnalizator incorporat, computer bord, comenzi audio pe volan, scaun sofer reglabil manual pe inaltime si lombar, scaune spate rabatabile 60/40 cu spatar reglabil, volan reglabil in inaltime si pe adancime, interior textil, inchidere centralizata cu telecomanda, jante de 17" din aliaj, conectivitate Bluetooth si un sistem audio cu radio/CD/MP3 si sase boxe.
Fotografie detaliu interior Chevrolet Captiva
Interiorul Chevrolet Captiva
Nivelul de echipare LT aduce in plus fata de LS climatizare dual-zone automata, faruri ceata, senzori parcare spate, parbriz cu protectie solara, senzor ploaie, faruri automate, volan si schimbator de viteze imbracate in piele, suspensie spate cu reglare automata a nivelului. Echiparea LT+ aduce ca dotari suplimentare tapiteria din piele neagra, scaunele fata incalzite, faruri cu sistem de spalare si jante de 18" din aliaj. Echiparea LTZ aduce in plus dotari de stil si de design precum si scaun sofer reglabil electric pe 8 directii, manere exterioare usi argintii, tapiterie din piele de calitate superioara, geamuri inchise la culoare si jante de 19" din aliaj.
Chevrolet Captiva cu motorul V6Gama de motoare pentru Europa consta in doua benzinare si un diesel. Chevrolet Captiva poate fi echipat cu un motor pe benzina de 2.4 litri si 171 CP sau cu un V6 de 3 litri si 258 CP. Propulsorul diesel de 2,2 litri este disponibil in doua variante: de 163 CP si de 184 Cai Putere. Cutiile de viteze disponibile sunt doua la numar: o cutie manuala in sase trepte si o cutie automata , tot in sase trepte.
Chevrolet Captiva nu face rabat de la dotarile de siguranta (nasina a luat 5 stele la testele EuroNCAP). Chevrolet Captiva vine in dotarea standard cu sistem de control al tractiunii (TCS), sistem de control al stabilitatii (ESC), sistem de asistenta la franare, ABS, sistem de asistenta la pornirea in rampa, sistem de control la coborarea in panta, dar si sase airbaguri ( doua frontale, doua laterale si doua cortina).


Captiva cu motor diesel

Imagine cu interiorul Chevrolet Captiva
Captiva Interior

Bordul Chevy Captiva

Chevrolet Captiva off-road
Captiva SUV

Noua Chevrolet Captiva
Chevrolet Captiva

Chevrolet Captiva vedere din spate
Captiva in miscare

Detaliu din interiorul Chevrolet Captiva
Detaliu interior Chevy Captiva

Imagine cu Chevrolet Captiva


Designul exterior al noului Chevrolet Captiva

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu